Financiering

In samenwerking met Vermeer Finance Europe bieden we u de mogelijkheid om uw machine te financieren.


Dat kan op diverse manieren. Neem contact met ons op voor meer informatie en lees de brochure hier

Enkele redenen om voor financiering via Vermeer Finance Europe te kiezen:


Lage prijzen:

Concurrerende tarieven zijn beschikbaar op alle  Vermeer machines.


Bewaar uw reserves:

U kunt het verwerven van de machines die u nodig hebt zonder eigen middelen realiseren. In de meeste gevallen,  is alles wat nodig is een kleine aanbetaling, of in het geval van een huurcontract, een betaling vooraf.


Houd uw bestaande kredietlijnen open:

In tegenstelling tot traditionele kredietverlening, hebben onze financiële producten geen invloed op uw bank kredietfaciliteiten. Uw andere leencapaciteit blijft  intact voor tijden wanneer u direct toegang tot liquide middelen nodig heeft om de groei te bekostigen of voor operationele doeleinden.


Flexibiliteit:

Onze financiële oplossingen zijn variabel aan te passen aan vrijwel elke bedrijfssituatie. Nieuwe machines, jong gebruikt, iedere investering in uw machinepark kunnen  wij verzorgen.


Technologische voorsprong:

Met behulp van de nieuwste technologie heeft u beslist een voorsprong in uw werkomgeving. Maar de huidige machine kan verouderd zijn in vergelijking met de technologie van morgen. Waarom genoegen nemen met het efficiëntie niveau van gisteren? Door te werken met Vermeer Finance Europe kunt u altijd upgraden naar nieuwe en betere machines tijdens of aan het eind van de contracttermijn.


Profiteren van fiscale voordelen:

Afhankelijk van het type financiering, wordt uw betaling  behandeld als volledig aftrekbare bedrijfskosten. U kunt er ook voor kiezen de machine zelf af te schrijven. Voor een bedrijf dat haar winst wenst te minimaliseren, kan dit een enorm voordeel zijn.